Yleisöristeily Jaakko Ilkka jokilaivalla oopperaperjantaina 15.6.2018 – PERUTTU! Tiedotamme, kun seuraava yleisöristeily tulossa! Pysykää kuulolla!

 

HUOM! VALITETTAVASTI YLEISÖRISTEILY PE 15.6. JOUDUTAAN PERUMAAN. PAHOITTELUT! TIEDOTAMME, KUN SEURAAVA YLEISÖRISTEILY TULOSSA! PYSYKÄÄ KUULOLLA!

Yleisöristeilyt Jaakko Ilkka jokilaivalla oopperan aikaan pe 15.6.2018 ja su 29.7.2018 illan kesäristeily ja iltapäivän markkinaristeilyt

Yleisöristeilyillä päästään tutustumaan miehistön tarinoinnin myötä Ilmajokeen ja Kyrönjoen merkitykseen alueen elossa ennen ja nyt.
Nähdään ja koetaan Ilmajoen maisemat uudella tapaa: miltä näyttävät oopperan lavasteet ja katsomot joelta päin, mahdutaanko Kohmelokiikun alta, pitääkö rouvien hätääntyä haikarasta….?
Mukava ja tunnelmallinen kokemus niin omaksi kuin vieraidenkin iloksi.

Oopperan ja illan konsertin välissä yleisöristeily perjantaina 15.6. Lähtö Herralasta klo 17.30 ja jos joki sen sallii, niin mukaan pääsee myös oopperan rannasta klo 17.45. Paluupysähdykset Herralassa klo 18.45 ja Ooppera-areenalla klo 19.00. Tällä risteilyillä tarjolla laivakahvion tarjonnan lisäksi myös lohisoppa (laktoositon ja gluteeniton), leipä, suolakurkut ja juusto sekä vesi ja mehu. Varaamme ruoan 20hlö:n / varausten mukaan, joten kannattaa ilmoittaa tulostaan ennakkoon ja varata ruokailu. Risteilyn hinta 14€/hlö. Ruokailun hinta 12€/hlö. Kahvi ja leivonnainen 3,50€.

Markkinaristeilyt ovat su. 29.7. päivällä klo 13.00, 14.00 ja 15.00 Ilkan sillan pielestä ooppera-areenan reunalta lähteviä päiväkahviristeilyitä. Risteilyn kesto n. 30min ja 7,50€ hintaiseen lippuun sisältyy kahvi/tee/mehu ja leivonnainen. Perhelippu 2 aikuista ja 2 lasta 25€. Ja jos mukaan eksyy markkinahumusta musikantteja, niin esiintyville soittajille ilmainen kyyti. Hyvällä esityksellä voi päästä toisenkin kierroksen ja saada santsikupin:).

Heinäkuun lopun kesäristeilylle sunnuntai-iltana 29.7.2018 lähdetään Ilmajoen keskustan kupeesta, Herralan rannasta (osoite Könnintie 27) klo 18.00. Risteilyn kesto on 1,5h, joten takaisin laituriin palataan klo 19.30.
Yleisöristeilyille voi tehdä ennakkovarauksen soittamalla tai sähköpostilla, mutta mukaan pääsee myös ilman varausta. Tällöin alukseen otetaan matkustajat laiturilta saapumisjärjestyksessä.
Paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin (noin puolituntia ennen risteilyn lähtöä).

Aluksen hyväntuulisessa tunnelmassa mukana yhteislaulua vetämässä haitarinsoittaja. Jaakko Ilkan lauluvihkoista
löytyy kymmenittäin tuttuja suosikkilauluja, joita kelpaa kajautella niin että jokirannat raikaa.

Yleisöristeilyillä aluksen kioskista myös kahvia, pullaa, makeisia, limonaadia…
Risteilyn hinta 14,50 euroa aikuiset, lapset (4-12v) 8,00 euroa ja sylilapset (1-3v) veloituksetta. Pullakahvit leivonnaisella 3,50eur sisältäen santsikupin.

Lisätiedot ja tiedustelut puh. 0500- 366 759

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>