Jokiristeilyt Kyrönjoella Jaakko Ilkka jokilautalla

Tilausristeilyiden lisäksi myös tänä kesänä kaksi kaikille avointa yleisöristeilyä Jaakko Ilkka jokilautalla!

Ihanaa kesätunnelmaa Ilmajoella Kyrönjoella Jaakko Ilkka jokilautalla! Lue lisää yleisöristeilyistä ja tilausristeilyistä www.lakeusristeilyt.fi.

Oopperan aikaan su 16.6.2019 ja heinäkuun viimeisenä sunnuntaina 28.7.2019 

Yleisöristeilyillä päästään tutustumaan miehistön tarinoinnin myötä Ilmajokeen ja Kyrönjoen merkitykseen alueen elossa ennen ja nyt. Nähdään ja koetaan Ilmajoen maisemat uudella tapaa: miltä näyttävät oopperan lavasteet ja katsomot joelta päin, mahdutaanko Kohmelokiikun alta, pitääkö rouvien hätääntyä haikarasta….?
Mukava ja tunnelmallinen kokemus niin omaksi kuin vieraidenkin iloksi.

Oopperan esitysten välissä yleisöristeily sunnuntaina 16.6.2019

Lähtö oopperan rannasta, lavasteiden vierestä klo 15.00. Mukaan otetaan myös Herralan laiturilta n. klo 15.15. Paluupysähdykset Herralassa klo 16.00 ja Ooppera-areenalla klo 16.15. Tällä risteilyillä tarjolla laivakahvion tarjonnan lisäksi myös lohisoppa (laktoositon ja gluteeniton), leipä, suolakurkut ja juusto sekä vesi ja mehu. Varaamme ruoan 20hlö:n / varausten mukaan, joten kannattaa ilmoittaa tulostaan ennakkoon ja varata ruokailu.

Risteilyn hinta 14€/hlö. Ruokailu 12€/hlö. Kahvi ja leivonnainen 3,50€.

Heinäkuun lopun kesäillan risteilylle sunnuntai-iltana 28.7.2019

Lähtö Ilmajoen keskustan kupeesta, Herralan rannasta (osoite Könnintie 27) klo 18.00. Risteilyn kesto on 1,5h, joten takaisin laituriin palataan klo 19.30.

Yleisöristeilyille kannattaa tehdä ennakkovaraus soittamalla 0500 366 759 tai sähköpostilla airot@lakeusristeilyt.fi , mutta mukaan pääsee myös ilman varausta. Tällöin alukseen otetaan matkustajat laiturilta saapumisjärjestyksessä. Paikalla kannattaa olla n. vartti ennen risteilyn lähtöä.

Aluksen hyväntuulisessa tunnelmassa mukana yhteislaulua vetämässä haitarinsoittaja. Jaakko Ilkan lauluvihkoista löytyy kymmenittäin tuttuja suosikkilauluja, joita kelpaa kajautella niin että jokirannat raikaa.

Risteilyillä aluksen kioskista myös kahvia, pullaa, makeisia, limonaadia…
Risteilyn hinta 14,50 euroa aikuiset, lapset (4-12v) 8,00 euroa ja sylilapset (1-3v) veloituksetta. Pullakahvit leivonnaisella 3,50€ sisältäen santsikupin.

Lisätiedot ja varaukset yleisöristeilyille sekä tilausristeilyille puh. 0500 366 759/Reijo tai sähköpostitse airot@lakeusristeilyt.

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>